< Tilbage

Total Hope OLD og Isabel Freese med et fantastisk flot finaleridt til 79,22% og sejr i Nürnberger Burgpokal. 22-12-2019 - 17:23

Der blev krydset fingre og vi holdt vejret under det fantastisk flotte finaleridt. Vi havde glæden af, at nyde oplevelsen sammen med opdrætteren af Total Hope og ejer af hans mor Weihegold OLD tyske Christine Arns-Krogmann. Med tårerne trillende ned af kinderne var det en dybt bevæget opdrætter, der så Total Hope blive redet til sejr. Hans mor Weihegold OLD har selv vundet Nürnberger Burgpokal og året efter Louisidor Preis. 

Det var en dybt koncenteret og topproffessionel rytter, der red Total Hope sikkert igennem programmet og satte en ny rekord for den kun 7 årige Total Hope. Ved præmieoverrækkelsen fik tårerne også frit løb hos Isabel og der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette var endnu en milepæl i hendes flotte ridekarriere. 

 

Det er 3 år siden, at hun red Vitalis til sejr og pudsigt nok er begge turneringer vundet med præcis samme score på 79,22%

 

At være en meget eftertragtet avlshingst og samtidigt at vinde medalje til verdensmesterskaberne for ungheste og nu den prestigefyldte Nürnberger Burgpokal tunering er en toppræstation, som alene har været muligt med det enormt flotte manegement Isabel og hendes topkompetente groom Christin Geeske står for. 

 

Vi er utroligt stolte over at eje Total Hope OLD sammen med Paul Schockemuhle og glæder os meget over det gode og frugtbare samarbejde. 

 

Næste opgave for den talentfulde hingst bliver de 2 hingsteshows i januar/februar. I marts måned kan han opleves til Dansk Varmblods hingstekåring i Herning. 

 

Den 11. april kommer han til Åbent Hus hos HPhorses og senere på foråret planlægger Isabel Freese at debutere ham i Intermedierre II. 

 

Se vinderridtet HER:

 

 

 

< Tilbage