< Tilbage

Magic Moon S og Ferretti til stævne i Helsinge Rideklub.28-12-2019 - 14:38

Her på falderebet til 2020 har vi været ude og pudse formen af på de 2 unge og urutinerede heste Magic Moon S og Ferretti. Vi er så heldige, at vi bor omgivet af flere gode rideklubber, som afholder gode velorganiserede stævner. Vi havde taget turen til Helsinge Rideklub.

Det var Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall) 2. stævnestart og hun havde en flot tur i LA1, der blev bedømt tiil 76,11%

Den utroligt smukke og velgående hoppe har haft 2 føl i Tyskland og er trukket på Fürstenballs hoppestamme. Hendes mor er søster til Sieger Hit (fløjhingst og konkurrerer på Grand Prix nivau internationalt) hendes mormor er helsøster til Fürstenballs mor Maradonna. Hun aflagde årgangens bedste rideprøve og blev oprangeret som reservesieger i brilliantringen til eliteskuet i Rastede. 

 

Vi venter i 2020 3 embryo føl efter Vitalis og Fürsten-Look. 

 

Se ridtet HER:

 

Den 5 årige Ferretti havde sin 3. stævnestart i LA2 og fik en flot bedømmelse på 72,759%. Han er i en rigtig flot udvikling og har brug for mere rutine over de kommende måneder.  Hans mor La Perla er helsøster til Fürsten-Looks mor og har bl.a. vundet Bundeschampionatet. 

 

Se ridtet HER: 

 

Vi kommer til start på Heslegård den første weekend i det nye år med de 2 dejlige ungheste og vores dygtige og altid utroligt flittige Maria Falkner Hansen er som altid flot forberedt.

< Tilbage