< Tilbage

Damon Gold og Feel Good i finalerne i Falsterbo.11-07-2019 - 19:46

Hele 2 kårede hingste er født på Tvedegård, hvor HPhorses holder til. Den 7 årige DV kårede hingst Feel Good (Fürstenball x Friedensfûrst) og den fem årige tysk registerede hingst Damon Gold (Damon Hill x Fürst Romancier). Begge er de kvalificeret til finaleridtene i Falsterbo.

Fürstenball hingsten Feel Good blev som føl solgt til belgiske Bruno Vantomme, som via sin danske samarbejdspartner Lars Stage mangerede hingsten på fornem vis. Han blev kåret med sølvmedalje i Dansk Varmblod, har vundet Københavns Mesterskabet og er siden uddannet til M dressur. Han blev i foråret solgt til svenske Hannell Dressage Stable. Her rides han af den svenske toprytter Marina Mattsson. I dagens semifinale blev han placeret som nr. 4 med en score på 77.711. Han er videre til lørdagens finale og vi krydser fingre for endnu en topplacering. 

 

Vores fem årige hingst Damon Gold har haft en fornem sæson indtil nu. I mandagens semifinale endte han på en flot 4. plads og vi havde store forventninger til dagens finaleridt. Desværre opstod der et par misforståelser imellem ham og hans faste rytter Maria Falkner Hansen, hvilket kostede dyrt på karakteren for løsgjorthed. Damon Gold udmærker sig almindeligtvis med en fremragende ridelighed, men her i Falsterbo tog hormonerne lidt over. Parret endte på en samlet sjette plads med mange flotte delkarakterer. 

 

Se ridtet HER:

< Tilbage