< Tilbage

Total Hope OLD og Isabel Freese vinder bronze til Verdensmesterskaberne for 7 årige dressurheste. 05-08-2019 - 17:22

Den charmerende sorte hingst med den guldrandede afstamning har altid haft en hel særlig plads i vores hjerter. Allerede da hans mor verdensranglisten nr. 1 Weihegold OLD var 4 år gammel købte vi en vidunderlig datter efter Fürst Romancier på hende, og har i dag hele 11 afkom trukket på denne fantastiske hoppestamme stående hjemme i stalden. Fra allerførste gang vi så ham var vi bjergtaget og denne betagelse har kun tiltaget i styrke, som tiden er gået. 

Med forældre, som begge har vundet OL guld, EM guld, World Cup og som begge har sat nye rekorder gang på gang i sporten har forventningerne været store til Total Hope OLD.

 

De forventinger har han til fulde indfriet indtil nu. 

 

Hans sportlige karriere startede i Sverige, hvor den svenske rytter Pernilla Andrè Hokfelt med stor succes har stået for hans uddannelse. 

I 2017 vandt han det svenske dressurchampionat med en samlet score på knapt 94%

I 2018 vandt han suverænt  seks års klassen i Falsterbo. 

I 2018 blev han placeret som nr. 9 i finalen til UVM i Ermelo. 

I 2019 har den norske rytter Isabel Freese taget over og ekvipagen har sejre på S niveau og har bl.a. vundet en kvalifikation til Nürnberger Burgpokal med mere end 78%

Til UVM i Ermelo blev ekvipagen placeret som nr. 3 og i finalen vandt de bronze med en samlet score på 84,250%

Vi har meget store forventninger til, at Total Hope OLD bliver uddannet til dressurens højeste niveau og glæder os enormt over det dygtige manegement hans rytter Isabel Freese og groom Christin Geeske udviser hver eneste dag. 

 

Se finaleridtet HER:

 

 

 

 

 

< Tilbage