< Tilbage

Ole Jørgen JJhorses bliver en del af panelet til vores avls- og sportsarrangement den 28. september. 30-08-2019 - 08:36

Vi arbejder på højtryk med planlægningen af vores kommende sports- og avlsarrangement den 28. september kl. 14.00. Det er derfor med meget stor glæde, at vi har fået tilsagn fra Ole Jørgen Jørgentved - JJhorses i Norge om at komme.

Vores panel består af den internationale dressurdommer Susanne Baarup, den tyske topavler og ejer af bl.a. verdensranglisten nr. 1 Weihegold OLD samt den norske topavler og dyrlæge Ole Jørgen Jørgentved. 

 

Ole Jørgen driver med sin mand Ole Marius JJhorses i Norge, og har bl.a. været primus motor i etableringen af Dansk Varmblod i Norge. Han er en utroligt dygtig reproduktionsdyrlæge og servicerer en betydelig del af de norske varmblodsavlere. I Dansk Varmblods regi har JJhorses avlet med stor succes og har bl.a. fået tildelt guldmedalje for hoppen JJ Filippa.

 

Vi kender Ole Jørgen som en særdeles kompetent og dygtig formidler og med sin vindende personlighed bliver han uden tvivl en stor inspirationskilde til vores arrangement. 

 

Alle er meget velkomne lørdag den 28. september kl. 14.00 hvor vi vil præsentere en perlerække af vores sportsheste, hopper samt årets følkollektion. 

 

Derudover kommer vores hingst Total Hope, der netop har vundet medalje til verdensmesterskaberne i Ermelo. 

< Tilbage