< Tilbage

Med Magic Moon S og MSJ Cashmere til stævne.02-09-2019 - 18:35

En del af vores unges hestes uddannelse er, at de løbende trænes i henhold til uddannelsesskalaen og dette indebærer også, at de går stævner afstemt til deres aktuelle uddannelsesniveau.

 

Hestene trænes i det daglige arbejde af vores rytter Maria Falkner Hansen med hjælp fra berider Rune Willum Hansen 2 gange ugentligt. 

Vores vidunderlige Oldenburger Mainpremium hoppe Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall) bærer fornemme gener, idet hendes mormor er helsøster til Fürstenball OLD`s mor og hendes mor er helsøster til fløjhingsten i Oldenburg og Dansk Varmblod Sieger Hit, der konkurrerer internationalt på Grand Prix niveau. Derudover er den kårede hingst Silver Black, der ligeledes konkurrerer på S niveau helbror til hendes mor.

 

Magic Moon S har aflagt en fremragende rideprøve med bl.a 9 i trav og galop og oprangeret som reservesieger i brilliantringen i Rastede.

 

Hun har fået 2 føl og blev i november 2018 købt til HPhorses. Hun har været i ridning siden nytår og udvikler sig meget positivt. 

 

Vi venter 3 embryo føl på hende i 2020 - 1 efter Fürsten-Look og 2 efter Vitalis. 

 

Det var hendes første stævnestart og vi glædede os over hvor let og ukompliceret hun var at have med og 100% koncentreret om opgaven hele vejen. 

 

Se ridtet HER:

 

Den 5 årige vallak MSJ Cashmere (Charmeur x Totilas x Dacaprio) er købt som føl på det kendte engelske stutteri Mount st. John. Hans mor Top Secret har bl.a. vundet det engelske dressurchampionat under Charlotte Dujardin og konkurrerer nu på Intermedierre niveau. Hans mormor Dejavu er vinder af Bundeschampionatet og medaljevinder til WCYH under Nadine Plaster. 

Den afstamning forpligtiger og vi er meget positive over hans gode udvikling. 

 

Det er hans 3. stævnestart og han gik så fint og positivt til opgaven på trods af, at himlen åbnede sig under ridtet.

 

Se ridtet HER:

 

< Tilbage