< Tilbage

Damon Gold OLD og Maria Falkner Hansen placeret som nr. 7 i Bundeschampionatet. 09-09-2019 - 06:59

Det var en af de dage, hvor vi kunne glæde os over, at virkeligheden oversteg vores håb og drømme. Alene at deltage i det tyske Bundeschampionat med en hest, som er hjulpet til verden her på stutteriet er ganske særligt.

Damon Gold OLD er resultatet af en mangeårig beundring af Damon Hill og med en datter af en af verdens absolut bedste dressurheste Weihegold OLD i stalden kom han til verden for 5 år siden. Han har fra første dag stjålet vores hjerter med hans dejlige personlighed og fremragende bevægelsesmønster. 

 

Han er gået hele vejen og er i dag færdigkåret i 3 avlsforbund og er i år finalist i Falsterbo, Warendorf og i oktober på Blue Hors. 

 

I weekenden kvalificerede han sig til finalen i Bundeschampionatet og endte op med en placering som nr. 7. 

 

Han blev bl.a. rost for sin klassiske uddannelse, som Maria Falkner Hansen i samarbejde med berider Rune Willum Hansen har stået for. Hans naturlige gangarter og flere gange også med gode kommentarer omkring hans fremtid. 

 

Vores håb og mål er at uddanne ham til Grand Prix og han er en hest med en bomstærk fysik og en fantastisk indstilling til arbejdet. 

 

Se finaleridtet HER:

< Tilbage