< Tilbage

Travl stævneweekend i Frederiksværk. 15-09-2019 - 13:21

Der skal ikke herske tvivl om, at vi sætter enorm stor pris på at benytte enhver lejlighed til at bakke op omkring Frederiksværk Rideklub og deres stævner. Det er en meget aktiv og velorganiseret rideklub med en enorm flot medlemsopbakning. Altid bliver man mødt med smil og en positiv attitude. 

I denne weekend havde vi meldt 3 af vores heste til 4 starter. 

 

Lørdagen bød på et solrig tørt vejr uden for megen blæst. Det trives vores heste så fint med. 

 

I LA1 startede Maria Falkner Hansen den 5 årige HP Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant) for første gang i år og det var et flot og afslappet ridt. Det blev belønnet med 73,33% og en første plads. Hoppen er trukket på hoppestammen Elfenblume fra Ewald Grotelüshen i Tyskland. Det er en særdeles præstationsstærk stamme med mange kårede hingste og sportsheste på Grand Prix niveau. Selv er hun kåret med Oldenburger Mainpremium og oprangeret i brilliantringen. Hun har via embryo transfer fået et særdeles velgående hingsteføl efter Vitalis i år HP Viard. I 2020 venter vi 2 embryo føl efter henholdsvis Fürstenball og Vitalis. 

Se ridtet HER:

 

I 4 års championats kvalifikationen startede Maria Falkner Hansen Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall). Hoppen blev i 2018 kåret iblandt de 7 bedste hopper i hannoveraner verband. I Oldenburg er hun kåret med Oldenburger Mainpremium. Vi startede året med at forsøge at skylle et embryo med Fürstenball. Naturen har villet, at hoppen efterfølgende selv blev drægtig 14 dage efter insemination og sådan er det blevet. Dollar Girl bærer selv sin drægtighed. Hun skal fole til marts næste år og bliver holdt let i gang. Vi er derfor utroligt stolte over at det lykkedes hende at blive kvalificeret til finalen på Blue Hors med et ridt til 80.8. 

Se ridtet HER:

 

Søndagens vejr bød på et stormende blæsevejr med regnbyger, hvilket var en udfordring for nogle af hestene.

 

I LA2 startede Rose Marie hendes 5 årige HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein). Hun blev noget overvældet over vejret men faldt hurtigt til ro. Det blev en rigtig fin tur, som blev bedømt til 70,9% og en første plads. Hoppen er kåret med Oldenburger Mainpremium og har i år et vidunderligt hoppeføl efter Vitalis HP Timian. I 2020 venter vi ligeledes et embryo føl efter Vitalis. 

Se ridtet HER:

 

I kvalifikationen til 5 års championatet startede HP Elfenliebe ligeledes. Hun blev desværre meget stresset over vejret og dette udløste noget ulydighed. Så dette var ikke hendes dag.

< Tilbage