< Tilbage

3 HPhorses hingste til kåring og auktion i Oldenburg Verband den 30. marts - 1. april. 17-02-2017 - 19:04

Vi glæder os som små børn til juleaften. Hele 3 hingste har vi fået udtaget og den ene har vi valgt at sætte på eliteauktionen. De 2 af hingstene er endda født her, så stoltheden vil ingen ende tage.

Den 3 årige HP Escalibur e. Escolar x Sir Donnerhall x Donnerhall.

Han er efter Escolar, som vandt bundeschampionatet i 2012 og 2013. I 2016 har han under Hubertus Schmidt sejre op til Intermedierre I. Hans mor den statspræmierede elitehoppe Magnolia deltog i eliteskuet som 3 års. Hendes 2 døtre Marguritte og Mirabella er begge statspræmierede og Marguritte oprangeret i brilliantringen.

Hans mormor den statspræmierede elitehoppe Maradonna var reservesieger i brilliantringen i Rastede, samt til det nationale show i Neustadt Dosse. Hun er mor til Fürstenball OLD, Winehouse A-hest i dressur, og kåret, Desiderio A-hest i dressur og kåret, st.pr. VIP - vinder af det engelske 5 års championat, Belle Oriente B-hest i dressur, St.pr. Merethe.

Se ham præsenteret her:

 

Den 3 årige HP Damian e. Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro.

 

Damon Hill vandt under Helen Langenhanenberg guld for hold individuelt sølv til verdensmesterskaberne i 2014. Ekvipagen vandt World Cup finalen i 2013 og sølv for hold til OL i London 2012.

Den statspræmierede elitehoppe Fürstin Weihe var oprangeret som 1D i brilliantringen i Rastede 2012 og B-hest i dressur.

Hans mormor Weihegold OLD var årets hoppe i Oldenburg Verband 2008. Hun er placeret i Bundeschampionatet, finalist til UVM, vinder af Nürnberger Burgpokal samt Louisdor Preis. I 2016 vandt hun  guld for hold og individuelt søld til OL i RIO 2016. Hun er mor til 3 brilliantringshopper, samt de kårede hingste Total Hope og Sir Weihbach.

 

Den 3 årige MSJ Cashmere e. Charmeur x Totilas x Dacaprio.

 

Charmeur var finalist til UVM i 2012 og 2013, samt placeret op til intermedierre I med hollandske Madeleine Witte-Vrees - Holland.

Hans mor MSJ Top Secret vandt det engelske dressurchampionat  for 4 års og blev placeret som 5 års under Charlotte Dujardin.

Mormor Dejavu er bundeschampionatsvinder, bronzevinder til UVM, samt placeret som nr. 4. Som  7 års blev hun placeret i S dressur under Nadine Plaster.

 

Se link til kåringskataloget HER:

< Tilbage