< Tilbage

Forår er føltid - og hvilken tid.29-03-2017 - 06:43

Efter en lang mørk og besværlig vinter belønnes vi med lyse morgener og den spæde forårssol. 11 måneders tålmodig venten på de vidunderlige føl er for langt de fleste avlere årets højdepunkt.

Endeligt udløses spændingen - passede den udvalgte hingst til hoppen og indfrier de unge føl vores forventninger til type og bevægelse?

 

Her på stutteriet venter vi 10 føl og med undtagelse af et enkelt Totilas føl er de alle efter vores egne hingste.

 

I går så årets andet føl dagens lys og hvilket føl!

 

Det kulsorte hingsteføl med stjerne og sokker er ultra ædelt og af en særdeles god type. Han er døbt HP Valentino og er efter Vitalis på vores præmierede datter af vidunderhoppen Fasine - A la Fasine.

 

Fasine var årets hoppe i Oldenburg Verband, vinder af Bundeschampionatet for 6 års heste, dyreste auktionshest på PSI auktionen, hvor hun blev solgt for 1.3 millioner euro. Hun er netop topplaceret i MA og Prix st. George og viser flotte takter for dressuren på allerhøjeste niveau.

Vi købte hendes datter A la Fasine e. Apache 2 år gammel og lykkedes sidste år med at lave en drægtighed med Vitalis. Dette embryo føl er nu født via en rugehoppe i Belgien hos vores samarbejdspartener dr. Evelyn Mottart.

 

Se A la Fasine HER:

Se Fasine HER:

Se Vitalis HER:

< Tilbage