< Tilbage

Et rigtigt juleeventyr om en kærlighedshistorie og om en fantastisk Fürstenball datter til Danmarks dressurdarling Cathrine Dufour.21-12-2017 - 07:14

Julen er hjerternes tid og dette er et rigtigt juleeventyr om kærlighed og om en fantastisk Fürstenball datter.

En sommermorgen ringede telefonen hos HPhorses. I telefonen var en hyggelig avler fra Majbøl i Sønderjylland - Hans Bonde. Han havde en plan om at bruge Fürstenball på sin Romanov hoppe. Dette fik vi en hyggelig snak om og Hans Bonde kunne fortælle, at han havde familie i Hillerød. Han ville gerne have lov til at komme forbi og se stutteriet når de ved lejlighed var i Hillerød.

I 2013 så hoppeføllet Stald Majbøl`s Fürstin dagens lys og Hans og Rita Bonde ville komme på besøg. Team HPhorses var til eliteskue på Vilhelmsborg og Rose var alene hjemme og passe stutteriet. Hans og Rita Bonde havde taget deres barnebarn Lukas Hartmann Bonde med. Skæbnen ville, at Lukas og Rose begge gik på Hillerød Handelsskole og da julen 2013 indtraf dannede Rose og Lukas par.

 

Siden da har Rose været en del af familien hos Hans og Rita og ikke mindst hos Lukas og hans familie. Lukas er til en uvurderlig hjælp i arbejdet på gården og med hestene og er også blevet en del af vores familie. Han står troligt op kl. 5 og trækker med Roses heste, fodrer og alt hvad der hører til af arbejde på et stutteri.

 

Imens har Fürtin vokset sig til en stor smuk hoppe med 3 fremragende gangarter. Hans og Rita, der har passeret 80 år passer selv stald og deres 3 heste. Det har været svært, at give slip på den dejlige Fürstin. Heldigvis er Hans og Rita realistiske mennesker og Rose og Lukas havde den dejlige hoppe med hjem til HPhorses lørdag aften. Søndag havde vi hende i longe og et opslag på facebook resulterede i et væld af seriøse henvendelser.

 

Den allerførste, der smed hvad hun havde i hænderne og kom for at se Fürstin var Cathrine Dufour. Det tog kun få minutter at se, at den smukke hoppe har hele pakken. 3 super gangarter, x faxtor og et ekstra gear.

 

Så det smukke juleeventyr kunne ikke slutte bedre. Vi har fået en svigersøn, som vi forguder. Hans og Rita har solgt deres pragtfulde Fürstenball hoppe til vel nok Danmarks dygtigste dressurrytter og Cathrine Dufour har fået endnu en talentfuld hest i stalden.

 

Rigtig glædelig jul.

 

 

 

< Tilbage