< Tilbage

Program for åbent hus hos HPhorses.15-03-2019 - 07:07

Så nærmer datoen for vores åbne hus sig med hastige skridt og vi arbejder på højtryk for at danne rammen for et par spændende timer med fokus på avl og sport. 

 

Vi har som altid stor hjælp og opbakning fra familien Springborg og Per vil lede os gennem programmet på hans gode kompetente facon. 

Vores internationale og højt anerkendte dressurdommer Susanne Baarup vil kommentere på hestene udfra et dommer perspektiv og komme med gode input i forhold til perspektivet på konkurrencebanerne. 

 

Vi vil være værter med forfriskninger i form af drikkevarer, kaffe, the, kager og som altid vil pølsevognen være klar med alt godt fra den. 

 

For dem, der vil være forhindret livestreamer vi på både dansk og engelsk via Clipmyhorse.

 

På hingstesiden planlægger vi at vise følgende hingste:

 

Vitalis og Isabel Freese. Denne prægtige hingst er en af de mest betydelige hingste i den europæiske dressuravl og har en fantastisk egenpræstation og et aktuelt dressurindeks på 151 iblandt den bedste 1% af alle tyske dressurhingste. 

 

Fürsten-Look og Isabel Freese. Aktuel medaljetager til UVM og i top på det tyske dressurindeks med et indeks på 170. 

 

Total Hope og Isabel Freese. Hingsten, som har 2 af verdens bedste dressurheste som forældre - Totilas og Weihegold OLD. Han har et enormt talent for dressur og 3 gangarter i den allerbedste ende af skalaen. 

 

Damon Gold og Maria Falkner Hansen. Denne 5 årige hingst er ligeledes trukket på Weihegolds hoppestamme og kommer netop som færdigkåret i Oldenburg Verband, Hannoveraner Verband og Dansk Varmblod. Han har netop aflagt en fremragende sportstest med et resultat på 8,39. 

 

Sansibar AK og Maria Falkner Hansen. Denne 4 årige hingst bærer topblod i sine årer og er absolut en topmodel med stort potentiale. 

 

Monterey (Morricone x Sir Donnerhall x Diamond Hit) præmiehingst fra Oldenburg Verband og med en mor, der selv har vundet bundeschampionatet. Ham har vi store forventninger til.

 

Vi glæder os til at fremvise en perlerække af stutteriets højt kårede hopper under rytter - herunder hele 4 tre års hopper, som skal gå sadelkåring til sommer. 

 

A la Fasine (Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) 

Best of Mount st. John (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall)

Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall)

HP Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant)

HP Evita (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x Feiner Stern)

HP Grace (Grey Flannel x Damon Hill x Fürst Romancier)

HP Mimosa (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Donnerhall)

HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein)

HP Trifli (Dragon Hill x Florencio x Rubinstein)

Magis Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall)

 

Årets første føl har set dagens lys og vi glæder os til at fremvise HP Vincello efter Vitalis og A la Fasine, samt forhåbentligt et par føl mere. 

 

Vi glæder os til forårets komme og dejlige timer med hestene i fokus og samvær med mange engagerede avlere og ryttere fra nær og fjern.

 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage