< Tilbage

Solen skinnede over en meget succesrig hoppekåring og følskue i Oldenburg Verband. 05-06-2019 - 10:29

Den 4. juni havde HPhorses fornøjelsen af, at ligge faciliteter til sadelkåring og følskue i regi af Oldenburg Verband. Solen skinnede og ialt 12 hopper aflagde rideprøve og med meget flotte resultater. Mange havde fundet vejen til Hillerød og der var stor interesse og engagement iblandt de kompetente tilskuere. 

Det tyske dommerteam bestående af Evelin Schlotmann, Inge Workel og Peer Eitenmüller afviklede dagen med høj kompetance og gode informative bedømmelser og oplevelsen var, at alle fik brugbare tilbagemeldinger med sig for fremtiden. 

 

Selv deltog vi med seks hopper, som alle var flot klargjort og fremvist af vores rytterteam bestående af Maria Falkner Hansen og Julie Kolt, som gjorde en fremragende indsats. 

 

Alle omgivelser præsenterede sig flot og ialt 20 hopper og føl var klargjort på fornemmeste vis af vores dygtige team bestående af Jeanett Kaiser, Julie Vesterløkke Borgtoft og Emilie Thornby Finch.

 

Vi viste selv seks hopper frem til sadelkåring, hvoraf de 2 var solgt på forhånd. 

 

Det var derfor med stor glæde, at HP Grace (Grey Flanell x Damon Hill) blev tildelt Oldenburger Mainpremium og udtaget til eliteskuet i Rastede. Vi ønsker stutteri Erica alt muligt held og lykke med den prægtige hoppe i fremtiden. 

 

HP Mimosa (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) trukket på Fürstenballs hoppestamme blev tildelt Oldenburger Mainpremium. Hun fik mange roser med på vejen for sin meget flotte og moderne type. 

 

Derudover blev hoppen Dollar Girl (De Niro x San Amour) og HP Mimosa (Dragon Hill x Fürst Romancier) tildelt Mainpremium. Hun aflagde sidste år en frenragende rideprøve i Hannoveraner forbundet.

 

De sidste 3 hopper blev tildelt Oldenburger Verbandspremie. 

 

Hoppen HP Trifli (Dragon Hill x Florencio) blev tildelt Oldenburger Verbandspremie og er solgt til Sølyst Dressage og vi glæder os meget til at følge den undersmukke og velgående hoppes fremtid på dressurbanerne. 

 

Derudover blev hopperne HP Evita (Fürsten-Look x Sir Donnerhall) og MSJ Secrets Out tildelt Oldenburger Verbandspremie.

 

Vi viste vores 7 føl frem, hvoraf de fleste er ganske nye. Vi fik stor ros for kvaliteten og særligt hingsteføllet HP Victorius (Vitalis x Florencio) fik mange roser og blev tildelt Oldenburger elitepremium. 

 

Tak for den store opbakning fra de mange deltagere og tilskuere. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage