< Tilbage

Rose og HP Tiramisu i flot LA2 debut.11-06-2019 - 07:26

Den billesmukke og super gående fem års hoppe HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) har dannet  par med Rose stort set siden hun blev redet til og Rose fik hoppen i fødselsdagsgave sidste år. Dette partnerskab har indtil videre skabt fremragende resultater på ridebanerne.

 

HP Tiramisu er tildelt Oldenburger Mainpremium og har netop via embryotransfer fået sit første føl - et yndigt hoppeføl HP Timian efter Vitalis. 

På LA1 niveau har alle ridt været bedømt med +70 procent og mange røde sløjfer. Tiden var derfor kommet til at prøve kræfter med næste niveau, som er LA2. 

 

Det er en fornøjelse, at have den unge hest med i "byen". Hun er altid på opgaven, kigger ikke og yder sit ypperste hver gang. Når styrken og bæringen kommer på plads, er der stort set ingen begrænsninger.

 

Vi var kørt til Himmelev Rideklub, kun 30 minutters kørsel fra os til et gode baner og fine forhold. 

 

HP Tiramisu var klassens yngste hest og kunne køre hjem med et flot resultat på mere end 72 procent og en fin rød sløjfe. 

 

Rose skynder sig langsomt med den yndige talentfulde hest og den løbende træning består  bl.a af skovture og masser af foldtid.

 

Det er en forunderlig uddannelsesrejse de 2 er på og vi glæder os over hvert et nyt skridt.

 

Se ridtet HER:

< Tilbage