< Tilbage

Solskin, torden og lynild i Ringsted. 15-06-2019 - 07:17

Forventningerne har været høje og alle forberedelser er gjort til perfektion. Så det var med spænding og sommerfugle i maven, at team HPhorses tog turen til Ringsted Sportsrideklub, hvor den første kvalifikation i dressurchampionatet blev afviklet. Det blev en oplevelse med gode erfaringer og et uvejr, som tog pusten fra Damon Gold. 

Vores 4 årige hoppe Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) har trods sin unge alder et fornemt generalieblad. Som 3 års opnåede hun titlen som vicechampionasse i Oldenburger Landeschampionatet og blev senere finaleplaceret i det tyske Bundeschampionat. Hun er kåret med Oldenburger Mainpremium og oprangeret i den prestigefyldte brilliantring. Hendes mor Best of All er søster til hingstene For Romance I og II, Feinrich, samt 2 gange årets hoppe i Oldenburg Verband Fasine samt Fürstin Gesine. I Dansk Varmblod er hun kåret med hele 7 9 taller og 2 8 taller. Så det er en af HPhorses ypperste hopper og sportheste vi kørte til Ringsted med. 

 

Vores dygtige rytter Maria Falkner Hansen viste hoppen smukt og korrekt frem og ridtet blev bedømt med en score på 86,6. I forhold til de øvrige ekvipager og bedømmelser kunne hoppen måske have været vist mere spetakulær, men vi valgte at ride et sikkert og korrekt program. 

 

Se ridtet HER:

 

Desværre åbnede himlen sig med uvejr, silende regn, blæst, torden og lyn under vores 5 årige hingst Damon Golds ridt. Dette gav sig desværre udslag i uro og ulydighed, hvilket trak voldsomt ned på alle karakterer. 

 

Mandag tager han med Maria til Tyskland for at deltage i UVM udtagelsen i Warendorf. Han har tidligere på sæsonene haft en række meget flotte stævnedeltagelser, og vi håber at dette alene var god læring for fremtiden. 

< Tilbage