< Tilbage

HP Elfentraum bronzevinder til Oldenburger Landeschampionat og udtaget til Bundeschampionatet. 30-07-2023 - 11:49

Det er en stor mundfuld som 3 års at tage turen til Tyskland og så samtidigt skulle deltage i Oldenburger Landeschampionat for hele årgangens bedste 3 årige hopper og vallakker. 

 

Den opgave vurderede Maria Falkner Hansen, at HP Elfentraum (Fürstenball x Diamond Hit x De Niro) var klar til. 

Den beslutning viste sig, at være helt rigtig og HP Elfentraum viste et utroligt flot program og blev bronzeplaceret i det stærke hold. 

 

Det udløste en billet til at repræsentere Oldenburg Verband til Bundeschampionatet og det glæder vi os meget til. Maria har tidligere opnået fornemme placeringer i Warendorf på både Damon Gold OLD (Damon Hill x Fürst Romancier x Weihegold) og Best of Mount St. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall). 

 

Der har været en meget stor interesse for at købe den smukke og særdeles velgående hoppe fra en lang række topryttere. Indtil videre er beslutningen, at hun bliver her og holder en lang ferie efter Bundeschampionatet. 

 

Planen er, at hun skal indgå i vores avlsprogram samtidigt med, at hun uddannes med henblik på en top sportskarriere. Hun måler 175 cm. og vi kan bestemt ikke afvise, at vi indgår en uddannelsesaftale med en af de mange topryttere, der har udvist interesse for hende da hun på sigt bliver lige det største for Maria. 

 

Se det flotte ridt HER: 

< Tilbage