< Tilbage

2 hopper udtaget til eliteskuet i Rastede - Oldenburg Verband. 22-06-2023 - 12:52

Vores årgang af 3 års hopper til sadelkåring består i år af 4 hopper og vi har fremvist de 3 til sadelkåringen afholdt hos os selv og i regi af Oldenburg Verband. 

 

Den 4. hoppe HP Blossom (Bonds x Apache x Furst Romancier) vil blive fremvist til rideprøve i Vechta til august af tyske Andreas Schöfner. 

De 3 hopper er forbilledligt flot klargjort af vores 2 dygtige ryttere Stephanie Adstofte, der har stået for selve tilridningen og Maria Falkner Hansen, der har overtaget tøjlerne og fremvist dem til sadelkåringen. 

 

De blev flot mønstret af Christian Springborg.

 

Alle 3 hopper har aflagt særdeles flotte prøver og blev kåret i højeste klasse og tildelt Oldenburger Mainpremium. De 2 af dem endda med så fornemt et resultat, at de blev udtaget til det prestigefyldte eliteskue i slotsparken i Rastede. 

 

De 3 hopper er alle trukket på Elfenblume stammen fra tyske Ewald Groteluschen. 

 

Hoppen HP Elfenvita (Vitalis x Diamond Hit x De Niro) er helsøster til HP Viard, som ejes af Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup. 

Se HP Elfenvita HER: 

 

Hoppen HP Elfentraum (Fürstenball x Diamond Hit x De Niro)

Se HP Elfentraum HER: 

 

Hoppen Elfengold (Viva Gold x De Niro x Sion)

Se Elfengold HER: 

 

Vi glæder os til eliteskuet i Rastede den 22. juli, hvor vi vil fremvise hopperne HP Elfentraum og Elfengold med henblik på en evt. oprangering i Brilliantringen. 

< Tilbage