< Tilbage

HP Vanessa bedste hoppeføl i Vectha - Oldenburg Verband. 23-06-2023 - 08:56

Årgang 2023 har været vores hidtil største og ikke alt er gået, som vi drømte om. Men det er også et år, hvor topføllene har flokkedes og hvor vi opnåede den store ære, at stå med bedste hoppeføl til følskuet i Vectha - Oldenburg Verband. 

6 af vores føl er født i Tyskland - hos Ela og Andreas Klinker. Vi har nydt de mange billeder og små videoer Andreas har sendt, men det var selvfølgeligt noget helt andet at se dem live. Det gjorde vi i weekenden, hvor vi havde meldt de 5 ældste til følskue i Vectha i det tyske Oldenburg Verband. 

 

De blev alle præmieret med Oldenburger Premium Award og hoppeføllet HP Vanessa (Vitalis x Foundation x Apache) betog alle med sin flotte type og bevægelse. Hun var så super cool og tog alt med overblik og overskud. 

 

Stephanie Adstofte, Maria Falkner Hansen, Christian Springborg og Bianca Lunn Hvolbøll havde taget turen med til Tyskland, hvor vi i fællesskab fik vist hopper og føl flot frem sammen med familien Klinker. 

 

Se HP Vanessa (Vitalis x Foundation x Apache) HER:

 

Se HP Valencia (Vitalis x Apache x Fürst Romancier) HER:

 

Se HP Elfenhope (Total Hope x Vitalis x Diamond Hit)  HER:

 

Se HP Kadinsky (Kjento x Fürst Romancier x Weihegold) HER:

 

Se HP Villeroy (Vivaldon x Bonds x Apache) HER:

 

Er du i markedet efter et føl med topkvalitet og trukket på nogle af de bedste hoppefamilier i verden har vi lige nu en række spændende hoppeføl til salg. 

 

< Tilbage