< Tilbage

Tak for dansen Donna Silver.16-07-2023 - 11:37

En helt særlig hest har takket af. Staldens dronning - den hvide "grand old lady" Donna Silver tog afsted på den smukkeste sommermorgen fyldt med solskin og kærlighed. 

Hun har fyldt vores liv med glæde, lærdom og det skønneste sind, som var en stor berigelse for vores datter Rose Marie samt for staldens andre heste. 

 

Donna Silver blev 22 år og har de seneste år nydt livet som pensionist og selskabshest for vores andre hopper. Hun var så rolig og venlig og formåede altid, at skabe harmoni og ro både i stalden og på folden. 

 

Hun har et meget fornemt og flot generalieblad med en kåring som årets hoppe og guldmedalje i Dansk Varmblod, sølvmedalje til EM for U25, samt internationale placeringer i Grand Prix.

 

Da hun var 14 år kom hun ind i vores liv. Vores datter Rose Marie var en del af den danske brutto junior trup og stod foran hendes young rider år. 

 

Det var kærlighed ved første blik og ridt. Donna gav Rose så mange dejlige oplevelser, både på banerne og hjemme i stalden. Vi havde en drøm om, at parret kunne repræsentere Danmark til internationale mesterskaber. Denne drøm delte landtræneren desværre ikke, men Rose og Donna Silver viste deres flotte niveau ved at vinde det danske mesterskab i dressur for young riders. 

 

Men et er at vinde mesterskaber og rosetter. Det allervigtigste var, at Donna Silver lærte Rose at ride på højeste niveau dygtigt hjulpet af hendes træner Rune Willum. En kompetance og viden, som hjælper hende videre i hendes store kærlighed til hestene. 

 

Det har været en stor gave og berigelse, at vi havde Donna Silver til låns i vores liv og vi er så evigt taknemmelige og hendes plads i vores hjerter er uendeligt stor. 

 

Tak til Lillian og Carl-Erik Jensen for kæmpe opbakning, til Rune Willum for dygtig træning og sparring og kæmpe kærlighed til Rose, som så smukt og værdigt tog afsked med hendes Donna Silver. 

< Tilbage