< Tilbage

Bourani og Rose i en flot Intermedierre I sejr.29-04-2024 - 06:31

Aftensolen strålede om kap med den gode stemning hos Nordsjællands Sportsrideklub, hvor vi havde taget en tur med Rose og hendes skønne hingst Bourani (Bordeaux x DonDavidorf x Sandro Hit)

 

Nerverne var på højkant for vi var kommet 15 minutter væk fra gården, da vi på overvågningen kunne se vores hoppe HP Vanilla Gold gå i fødsel. Vi fik tilkaldt hjælp lynhurtigt og det store føl kom sikkert til verden med god hjælp. Det viser med al tydelighed, at højdrægtige hopper skal overvåges, da denne fødsel ikke var endt lykkeligt uden hjælp. 

Rose, som venter en søn i starten af oktober fik med dygtig hjælp fra Maria Falkner Hansen en god opvarmning og Bourani gik sin til dato smukkeste tur og parret vandt klassen med et ridt til 71.579%

 

Tak til Sarah fra Trolle, som kom susende med en ny kjole til Rose, da den gamle var blevet for lille til hende og sønnen. 

 

Jeg er stolt af vores flittige datter, som har sin diabetes I at håndtere og som bare knokler på, selvom det er lidt mere krævende med en graviditet, som nøje overvåges. Det er så livsbekræftende, at det meste kan lykkedes når vi hjælpes ad. 

 

Nyd det flotte ridt HER:

< Tilbage