Lone ejer og driver HPhorses og kan træffes på 20197788 og info@hphorses.dkLone ejer og driver HPhorses og kan træffes på 20197788 og info@hphorses.dkDer skal mange hænder til for at drive et succesfuldt stutteri med hingstehold, sportsheste og hopper med føl.

Vi syntes selv at vi har samlet et stjernegodt hold.

HPhorses ejes af Lone Bøegh Henriksen. Lone har redet siden hun var 10 år gammel og er dybt passioneret omkring hestene.

Maria Falkner Hansen har redet hele sit liv og er en fremragende rytter og uddanner af hestene. Hun har tidligere været en fast del af pony-, junior- og youngrider landsholdet. Hun er ansat på fuld tid og rider de af hestene, som er opstaldet på stutteriet.

Rose Marie er vores datter og har redet på brutto young rider landsholdet med sin tophest Donna Silver, som hun bl.a. vandt Danmarksmesterskabet på. Derudover rider og starter hun enkelte ungheste.

Maria og Rose trænes af berider Rune Willum. Et samarbejde som allerede har skabt stor fremgang hos såvel heste som ryttere.

Udover Maria har vi Stephanie Adstofte ansat som rytter. Hun har tidligere været ansat hos bl.a. Helgstrand Dressage og i flere store internationale stalde. Stephanie er en meget kompetent og rutineret og mestrer bl.a at sætte de unge heste i arbejde på en rolig og dygtig måde. Hun rider de fleste af vores unge heste, samt aflaster Maria med at holde de heste i gang, som er længere i deres uddannelse.

I stalden har vi Julie Vesterløkke Borgtoft ansat. Hun er uddannet dyreassistent og udover at stå for stalden, assisterer hun bl.a. med longering og klargøring af de unge heste.

I stalden har vi derudover Cecilia Rathsach, der bl.a har været i gardehusarregimentet.

Min mand Oluf Bang sørger for at dagligdagen fungerer på alle praktiske måder. Uden ham intet stutteri.

Vi har et enormt fokus på hestenes sundhed og føllene er helt små tilses de løbende af vores dygtige smed Nicklas Jsen, som får dygtig og kompetent sparring fra vores smed igennem 30 år Jesper Marker.

Vores faste dyrlæge Kristian Ringkjær Andresen, Ikeyvet. er en særdeles kompetent rådgiver og dygtig sparringspartner. Vi er privilegerede ved at Kristian bor tæt på HPhorses og altid gør en ekstra indsats med stort som småt.

På reproduktionssiden løses de fleste opgaver omkring ifoling og embryotransfer af dyrlæge Michael Sinding, Højelse Hesteklinik. Han er en særdeles rutineret reproduktionsdyrlæge og skaber vedvarende gode resultater.
Team HPhorses.

Vores dygtige og engagerede rytter Maria Falkner Hansen. Maria kan træffes på telefon nr. 21804841 for spørgsmål om salgsheste, hingste m.m.Vores dygtige og engagerede rytter Maria Falkner Hansen. Maria kan træffes på telefon nr. 21804841 for spørgsmål om salgsheste, hingste m.m.Rytterprofil: Maria Falkner Hansen

Jeg er til dagligt ansat som rytter på HP Horses, hvor jeg står for træning og uddannelse af hestene under kyndig vejledning af vores træner Rune Willum Hansen.

Jeg begyndte at ride da jeg var 5 år gammel, hvor mine forældre købte en shetlandspony til mig, som jeg havde i et par år og hygge mig med og lære de mest grundliggende ting.
Derefter gik jeg nogle år på rideskole, inden vi rykkede til Nordgården i Tune hvor jeg fik mine konkurrenceponyer og det begyndte at blive seriøst og fik lysten til at blive en bedre rytter. Med stor opbakning fra hele familien og trænere havde jeg to vidt forskellige ponyer, og lærte meget af dem begge og fik uddannet dem til at jeg fik en masse sejre og placeringer i de højeste klasser i på distrikts- og landsplan.

Da jeg rykkede op som juniorrytter hjalp Joachim Chr. Thomsen, som jeg fik undervisning af de sidste ponyår, mig med at finde Armadeus og komme godt igang med ham indtil Rune tog over. Han var oprindelig springhest men var uddannet op til M-klasser. Sammen fik vi nogen rigtige gode år og var så heldige at få lov til at repræsentere Danmark til NM og EM som junior/Young rider, inden han desværre måtte aflives pga tarmslyng.

I 2005 valgte jeg at satse 100% på ridningen og fik ansættelse hos Jørgen Olsen og var hos ham i 5 1/2 lærerige år, hvor jeg fik lov at ride alt fra ungheste til grand prix heste og var med til at uddanne og starte hestene ved stævner med Jørgen på sidelinien.
I 2010 fik jeg tilbudt job hos det anerkendte stutteri Atterupgaard og følte at tiden var inde til at komme videre. I min tid på Atterup havde jeg rigtig mange fantastiske heste at ride og uddanne. I de 2 1/2 år jeg var ansat der, var jeg så priviligeret bla. at få lov at ride Atterupgaards Orthilia, Dido og Guldmedalje hoppen Minaia. Orthilia er idag er solgt til britiske Fiona Bigwood som var med på det sølvvindende hold ved EM i Aachen 2015. Sideløbende med mit arbejde på Atterup havde jeg heste i træning, der i blandt SRDH hoppen Geisha, som jeg uddannede op til lille tur, der idag ejes af familien Rothenberger og deltog ved Junior EM for Tyskland i 2015.
I sensommeren 2012 rejste jeg et år til Norge hvor jeg fik ansættelse hos JJ Horses og havde en masse gode ungheste i stalden.
Jeg kom hjem igen i august 2013 og fik ansættelse hos HP horses. Her har jeg fået en unik chance med med en fantastisk kollektion af heste man ikke ser hver dag. Med en fantastisk opbakning fra hele teamet og familien bag HP Horses, glæder jeg mig til fremtiden.

Rose Marie Bang Henriksen - en del af rytterteamet hos HPhorses.Rose Marie Bang Henriksen - en del af rytterteamet hos HPhorses.Rytterprofil: Rose Marie Bang Henriksen

Jeg er datter af Oluf Bang og Lone Bøegh Henriksen, og er vokset op på HP Horses hovedkvarter, Tvedegaard. Jeg har altid været omkring hestene, men det er først her i de sidste par år, at interessen for ridningen har været dominerende. Til dagligt rider jeg 2-3 heste, og har erfaring indenfor forskellige uddannelsesniveauer, lige fra LB til PSG. Jeg har været en del af Danmarks U18 bruttolandshold i 2014 samt en del af U21 holdet i 2015, 2016 & 2017. Min primære beskæftigelse i disse år er mit arbejde hos home LBH. Jeg har en kandidat fra Copenhagen Bussines School på Frederiksberg i Accounting, Strategy and Control, som jeg færdiggjorde i 2020. Jeg startede på min bachelor i erhvervsøkonomi i sommeren 2015, hvor jeg gik direkte fra HHX i Hillerød. Jeg bor i dag i Valby med min forlovede Lukas.

Jeg har boet på Tvedegaard hele mit liv, og sammen med min bror, så har jeg haft en skøn opvækst på landet. Rideture på avlshopperne var ikke unormale, da jeg var ung, og vores nu afdøde guldmedaljehoppe, SashaLin, blev flittigt brugt som ’familiehest’. Da jeg var omkring 8 år, så købte mine forældre en lille shetlandspony til mig. Jeg havde meget glæde af den lille, tykke og pjuskede Tarzan, som hellere smed mig af end at gå glib af en god tot græs, men som jeg også voksede fra hurtigt. Da, fandt vi en New Forest avlspony, der hed Tara. Tara blev ligesom Tarzan benyttet som skovturs pony, men også benyttet som dressurpony, hvor jeg modtog undervisning af Martin Holfelt. HP Horses blev udviklet, og dette betød, at vi nu begyndte at følge visionen om at gøre det bedre. Vi solgte da Tara, og fandt frem til en bedre og meget mere erfaren pony. Vi fik chancen for at købe den hvide pony, Pearl Jam Charbri, og da begyndte jeg at lære mere om ridningen. Med stor opbakning fra daværende træner og tidligere ejer/veninde, så startede jeg mit første klubstævne. I en alder af 13, fik jeg samtidigt lov til at ride en af vores salgsheste, og jeg begyndte at ride undervisning på den 182 cm høje Di Royal hos Michael Søgaard. Di Royal blev solgt, og jeg begyndte at vokse fra pony. Vi købte den statspræmieret brilliantringshoppe Tiara, da hun var 4 år, og da hun fyldte 5 år debuterede jeg i LA1 til mit første distriktstævne. Det er ikke altid en dans på roser at ride en super og skøn hoppe til et lille og lokalt stævne, hvis man ikke kan ride, og dette var gældende i mit tilfælde. Det var dog i disse år med Tiara, at jeg for alvor fik blod på tanden efter at lære at ride. Hårdt arbejde samt flid er to vigtige faktorer for at blive bedre til noget, og jeg dette kunne jeg ikke komme udenom i min søgen efter at lære at ride godt. Siden jeg som lille så Rosentanz for første gang, så har han været en helt speciel hest i mine øjne, og jeg var fortryllet da jeg fik chancen for blive hans rytter. Jeg startede MB0 for første gang i sommeren 2013, og jeg red 1,5 år som juniorrytter med Rosentanz. Pearl Jam Charbri var en skøn pony, men da hun gik på pension, så lød det fra mig ’’aldrig mere en hvid hoppe, det er for meget arbejde og for mange humørsvingninger’’, men da i december 2014 kom Donna Silver. Donna og Jeg havde vores stævnedebut i januar 2015, hvor jeg før første gang startede Prix st. George. I sommeren 2015 skiftede jeg træner til Rune Willum, hvor jeg i træningen med begge mine heste har rykket mig gevaldigt. Jeg blev i 2017 Danmarksmester for U21 dressur.

Hos HP Horses fungerer jeg på halv tid grundet arbejde. Ud over mit arbejde, så hjælper jeg med det administrative hos HP Horses. Derudover, opdaterer og udvikler jeg salgsmateriale og brochure. Al min tid er dedikeret til min families forretninger - både i forhold til ejendomsmæglerdelen og stutteridelen. Jeg vil gå langt for at vi kan vedligeholde firmaets succes.

Stephanie Adstofte, der til dagligt fungerer som rytter.Stephanie Adstofte, der til dagligt fungerer som rytter.Rytterprofil: Stephanie Adstofte

Jeg er opvokset på Exmoor Stalden ved Frederiksdal i Kgs. Lyngby, som mine forældre ejede. Heste har derfor altid været en stor del af mit liv. Først var det dressuren, der var det centrale for mig og efter ponyårene fik jeg en dressurhest, der dog blev solgt til Sverige. Min næste hest viste sig efter længere tid ikke at holde til opgaven. I den periode arbejdede og red jeg flere steder, bl.a. hos Jørgen Olsen, Stine Lyngsø, Steen Bundgaard, Charlotte Brostrøm, Mikala Lind. Derefter fik jeg job hos Andreas Helgstrand, som hestepasser, det var et fantastisk sted at arbejde.

Jagten på en ny dressurhest var ikke ligetil, men så tog tingene en ny drejning. Jeg faldt for en springhest: 5 årig e Excellent Dream DM.

I 2011 rejste jeg til udlandet, hvor jeg var i 7 år, der var jeg ansat som rytter i store internationale stalde i Spanien, Belgien og Dubai, hvor jeg stod for træning af Dressur og Spring heste.

I sommer 2019 valgte jeg at flytte tilbage til Danmark efter 7 gode år i udlandet. Jeg fik nogle mega gode opleverser med hjem.

I august 2020 blev ansat hos HP horses og ser frem til mange gode år her.