Kåring og konkurrence

Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Forventningerne til de avlsmæssige og sportslige resultater er store hos HPhorses og vi arbejder hårdt for at komme i mål.

Fürsten-Look hingst e. Fürstenball x Londonderry og Isabel Freese vandt overbevisende Bundeschampionatet i 2015, kvalificerede sig i 2016 til både Bundeschampionatet som til UVM.

Dragon Hill hingst e. Damon Hill x Sandro Hit er nu i ridning hos den succesfulde tyske rytter Wibke Hartmann-Stommel.

For Romance II, hingst e. Fürst Romancier x Sir Donnerhall uddannes nu af norske Isabel Freese og der arbejdes henimod en bundeschampionatskvalifikation.

Hoftanz e. His Highness x Rotspon står i stalden på Tvedegård og er startes nu på Intermedierre II niveau. Han rides af både Maria Falkner Hansen og Rose Marie.

Donna Silver, guldmedaljehoppe e. Don Schufro x Willemoes er uddannet til Grand Prix. Hun rides af vores datter Rose Marie og målet er, at deltage til EM til sommer. Der er lavet en stævneplan, som indebærer deltagelse i en række landsstævner samt enkelte internationale stævner. I 2017 er ekvipagen placeret i samtlige starter og det lover godt for fremtiden.

Rosentanz e. Rohdiamant x Sao Paulo er uddannet til Prix St. George og lånt ud til den finske juniorrytter Olivia Vliek. Denne ekvipage blev nr. 2 i det finske juniormesterskab i 2016.

Emperadora elite- og brilliantringshoppe e. Sir Donnehall x Feiner Stern har som mål, at starte i Prix st. Georg under Maria Falkner.

Winehouse e. Wynton x Donnerhall konkurrerer nu på landsstævneniveau og målet for 2017 er at uddanne ham til Intermedierre niveau.

A la Fasine e. Apache x Fürst Romancier gøres klar til start i 4 års championatet.

Summertime e. Fürstenball x Friedensfûrst gøres klar til start 4 års championatet.

Vores ultimative mål er, at vores heste kommer til start til EM, Bundeschampionatet, Falsterbo, Rastede samt kåres succesfuldt i Oldensburg Verband.

Samtidigt er det vores håb, at afkom efter hingstene kan gøre sig succesfuldt gældende til såvel nationale samt internationale championater herunder til UVM.Maria Falkner Hansen og Emperadora har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video fra vores åbne hus.Maria Falkner Hansen og Emperadora har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video fra vores åbne hus.Maria Falkner Hansen og vores højt dekorede elite- og brilliantringshoppe Emperadora har allerede høstet mange sejre og haft flotte ridt på konkurrencebanerne.

Den meget lovende lillebror til Fürstenball den 7 årige vallak Winehouse e. Wynton/Donnerhall.Den meget lovende lillebror til Fürstenball den 7 årige vallak Winehouse e. Wynton/Donnerhall.Den særdeles succesfulde Winehouse e. Wynton x Donnerhall x Clasikker har ligeledes en perlerække af flotte konkurrenceridt med sig og går nu Prix st. George på landsstævne niveau.