Kåring og konkurrence

Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har haft. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har haft. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Forventningerne til de avlsmæssige og sportslige resultater er store hos HP Horses og vi arbejder hårdt for at komme i mål.

Vi stiller hvert år med både hingste og hopper til kåringer i både ind- og udland. Derudover ligger vi stor vægt på at deltage i nationale og lokale konkurrencer med vores hopper og hingste i sport for at sikre erfaring og gode oplevelser for vores hestehold.

Vi har høje forventninger til alle de ekvipager, vi stiller med til kåring og stævner, og håber på at vores højt værdsatte ansattes arbejde og hestenes kvalitet bliver belønnet.

Samtidigt er det vores håb, at afkom efter hingstene kan gøre sig succesfuldt gældende til såvel nationale samt internationale championater herunder til UVM.

Uanset om vi deltager i stævner, kåringer eller andet, så sætter vi stor pris på de bekendtskaber vi genser eller møder på ny. Især møderne med tidligere kunder, der enten kan fremvise flotte afkom eller heste, der er blevet købt igennem tiden, varmer vores hjerter meget.
Vi nyder også meget konstruktive snakke med andre passioneret stutterier, rytter og hingsteholdere, som vi møder på vores vej. Om end det omhandler daglig drift, hestehold, hingstevalg eller noget andet, så er vi altid beriget med ny viden efter.


Maria Falkner Hansen og Damon Gold OLD har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video.Maria Falkner Hansen og Damon Gold OLD har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video.Maria Falkner Hansen og Damon Gold OLD er aktuelle på Prix st. George niveau, hvor de sammen forbedrer sig fra gang til gang, og hvor hingstens høje ridelighed virkelig bringer gavn.

Rideligheden kan ikke fornægte sig i denne elegante De Niro datter. Klik på billedet for video.Rideligheden kan ikke fornægte sig i denne elegante De Niro datter. Klik på billedet for video.Avlshoppen Dollar Girl og Maria Falkner Hansen har haft en fantastisk rejse gennem de seneste par år efter hoppen som 5 årig selv bragte et prægtigt hingsteføl til verden. Parret har gjort sig meget positivt bemærket på de nationale konkurrence baner.

Vores fantastiske MSJ Q har et fantastisk charmende udtryk.Vores fantastiske MSJ Q har et fantastisk charmende udtryk.Den 4 årige hingst MSJ Q har både deltaget i kåringafoløb samt unghestechampionatet 2022. Han oser af selvtillid og overskud, så han bliver helt sikkert spændene af følge fremover.