Kåring og konkurrence

Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Forventningerne til de avlsmæssige og sportslige resultater er store hos HPhorses og vi arbejder hårdt for at komme i mål.

Fürsten-Look hingst e. Fürstenball x Londonderry og Isabel Freese vandt en meget flot bronzemedalje ved UVM i Ermelo i 2018. Målet for 2019 er at kvalificere sig til Nürnberger Burgpokal.

Total Hope vandt i 2018 den lille finale til UVM i Ermelo og sluttede som nr. 9 i den endelige finale. Målet i 2019 er at kvalificere ham til UVM for Tyskland samt til Nürnberger Burgpokal.

Vores 5 årige hingst Damon Gold vil blive startet med henblik på det danske dressurchampionat, Oldenburger Landeschampionat. Derudover vil vi arbejde på at kvalificere ham til Falsterbo og Bundeschampionatet.

Hopperne A la Fasine, Best of Mount st. John, Dollar Girl, Elfenliebe vil alle blive startet på deres aldersniveau med henblik på at deltage i såvel dressurchampionatet, Landeschampionat m.m.

Vores ultimative mål er, at vores heste kommer til start til EM, Bundeschampionatet, Falsterbo, Rastede samt kåres succesfuldt i Oldensburg Verband.

Samtidigt er det vores håb, at afkom efter hingstene kan gøre sig succesfuldt gældende til såvel nationale samt internationale championater herunder til UVM.Maria Falkner Hansen og Emperadora har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video fra vores åbne hus.Maria Falkner Hansen og Emperadora har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video fra vores åbne hus.Maria Falkner Hansen og vores højt dekorede elite- og brilliantringshoppe Emperadora har allerede høstet mange sejre og haft flotte ridt på konkurrencebanerne.

Den meget lovende lillebror til Fürstenball den 7 årige vallak Winehouse e. Wynton/Donnerhall.Den meget lovende lillebror til Fürstenball den 7 årige vallak Winehouse e. Wynton/Donnerhall.Den særdeles succesfulde Winehouse e. Wynton x Donnerhall x Clasikker har ligeledes en perlerække af flotte konkurrenceridt med sig og går nu Prix st. George på landsstævne niveau.