Kåring og konkurrence

Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har haft. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Rose Marie og guldmedaljehoppen Donna Silver har en særdeles flot formkurve og vi glæder os over hver eneste succesfulde stævnestart ekvipagen har haft. Klik på billedet og nyd Pas de Deux fra vores åbne hus sammen med Hoftanz.Forventningerne til de avlsmæssige og sportslige resultater er store hos HPhorses og vi arbejder hårdt for at komme i mål.

I 2021 har vi 2 hingste, der skal stilles til kåring i Dansk Varmblod. MSJ Q er en 3 års hingst efter Quantensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall fra Gesine hoppestammen. Hingsten skal også udtages til kåring i det tyske Oldenburg Verband. Derudover, så skal vores nyeste medlem af HP Horses stilles til kåring i Danmark. Den 6 årige Vivaldon efter Vivaldi x Diamond Hit x Argentinus er allerede kåret i Sverige og Tyskland, og hingstens første følårgang lover allerede godt.

Hopperne Best of Mount st. John, Be My Beauty Queen, Dollar Girl og Summerbreeze vil alle blive startet på deres aldersniveau med henblik på at deltage i såvel dressurchampionatet, Landeschampionat m.m.

De resterende konkurrenceklare hopper og vallaker vil også blive startet på deres nuværende niveau i 2021.

Slutteligt, har vi intet mindre end 5 hopper, der skal stilles til sadelkåring i 2021.
Vi har høje forventninger til alle.

Samtidigt er det vores håb, at afkom efter hingstene kan gøre sig succesfuldt gældende til såvel nationale samt internationale championater herunder til UVM.Maria Falkner Hansen og Magic Moon S har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video.Maria Falkner Hansen og Magic Moon S har allerede høstet mange sejre på konkurrencebanerne. Klik på billedet for video.Maria Falkner Hansen og vores højt dekorede elite- og brilliantringshoppe Magic Moon S har allerede høstet mange sejre og haft flotte ridt på konkurrencebanerne.

Rideligheden kan ikke fornægte sig i denne elegante Fürstenball datter.Rideligheden kan ikke fornægte sig i denne elegante Fürstenball datter.Den særdeles succesfulde HP Tiramisu e. Fürstenball x Florencio x Rubinstein har ligeledes en perlerække af flotte konkurrenceridt med sig og træner nu imod Prix st. George.

Vores storrammet Vivaldi vallak HP Versaille rummer en fantastisk smidig og stor trav.Vores storrammet Vivaldi vallak HP Versaille rummer en fantastisk smidig og stor trav.Den 5 årige HP Versaille har med sine store rammer samlet nok styrke til at kunne vises i LA-programmerne. Den kommende stævnesæson lover godt for vores denne fantastiske hest.