Professionelle kræfter

Paul Schockemöhle og Lone har været succesfulde partnere igennem mere end 10 år og har fejret mange store succeser sammen.Paul Schockemöhle og Lone har været succesfulde partnere igennem mere end 10 år og har fejret mange store succeser sammen.Vi gør os altid umage. I erkendelse af, at kompetancerne er forskellige har vi allieret os med nogle af de mest kompentence hestefolk inden for hver deres fag. Det kompetente netværk vi har etableret sikrer, at vi altid har særdeles god rådgivning både for så vidt angår avlen samt den ridemæssige manegering af vores heste.

Hingstene, der er stationeret på hingstestation Paul Schockemöhle i tyske Mühlen rides af den norske toprytter Isabel Freese.

Det er indtil videre blevet til 2 Bundeschampionatssejre (Fürstenball og Ines Westendarp) og (Fürsten-Look og Isabel Freese).

2 medalje ridt til verdensmesterskaberne for unge dressurheste med henholdsvis Fürsten-Look og Total Hope med Isabel Freese i sadlen.

2 sejre og en bronzemedalje til Nürnberger Burgpokal
med Vitalis, Total Hope og Fürsten-Look.

Sejr i stallion of the year i Ermelo med Vitalis.


Et herligt stemningsbillede fra kåringen i Oldenburg Verband 2015. Det er så vigtigt, at kunne glæde sig på egne og andres vegne og vi nyder hvert et sekund med hestene og gode samarbejdspartnere.Et herligt stemningsbillede fra kåringen i Oldenburg Verband 2015. Det er så vigtigt, at kunne glæde sig på egne og andres vegne og vi nyder hvert et sekund med hestene og gode samarbejdspartnere.