Professionelle kræfter

Paul Schockemöhle og Lone har været succesfulde partnere igennem mere end 10 år og har fejret mange store succeser sammen.Paul Schockemöhle og Lone har været succesfulde partnere igennem mere end 10 år og har fejret mange store succeser sammen.Vi gør os altid umage.

I erkendelse af, at kompetencerne er forskellige, har vi allieret os med nogle af de mest kompetente hestefolk inden for hver deres fag.

Det kompetente netværk vi har etableret sikrer, at vi altid har særdeles god rådgivning, både for så vidt angår avlen samt den rydemæssige manegering af vores heste.

Hingstene, der er stationeret på hingstestation Paul Schockemöhle i tyske Mühlen rides af den norske toprytter Isabel Freese.

Det er indtil videre blevet til 2 Bundeschampionatssejre (Fürstenball og Ines Westendarp) og (Fürsten-Look og Isabel Freese).
2 medalje ridt til verdensmesterskaberne for unge dressurheste med henholdsvis Fürsten-Look og Total Hope med Isabel Freese i sadlen.
2 sejre og en bronzemedalje til Nürnberger Burgpokal
med Vitalis, Total Hope og Fürsten-Look.
Sejr i stallion of the year i Ermelo med Vitalis.

I forhold til de heste, der står på Tvedegård i Hillerød, så er vi så heldige at have et fantastisk samarbejde med NAF om opretholdelsen af hestenes optimale velfærd i forbindelse med tilskud.
Dette samarbejde nydes der godt af, da det hjælper os med at holde hestene fit og sunde til enhver tid.

Et herligt stemningsbillede fra kåringen i Oldenburg Verband 2015. Det er så vigtigt, at kunne glæde sig på egne og andres vegne og vi nyder hvert et sekund med hestene og gode samarbejdspartnere.Et herligt stemningsbillede fra kåringen i Oldenburg Verband 2015. Det er så vigtigt, at kunne glæde sig på egne og andres vegne og vi nyder hvert et sekund med hestene og gode samarbejdspartnere.

Vi er stolte af at være ambassadører for NAF.Vi er stolte af at være ambassadører for NAF.Total Hope med rytter, groom, avler og ejer.Total Hope med rytter, groom, avler og ejer.
Vores venskab og med engelske Emma Jane Blundell giver os altid gode oplevelser og fantastisk sparring om avl og sport.Vores venskab og med engelske Emma Jane Blundell giver os altid gode oplevelser og fantastisk sparring om avl og sport.Vi er vandvittigt glade og stolte over alle de kræfter, som vore ansatte og venner trækker til stutteriet. Tak for jer!Vi er vandvittigt glade og stolte over alle de kræfter, som vore ansatte og venner trækker til stutteriet. Tak for jer!
Venskaber findes i alle aldre og størrelser. Lone og Paul Sieverding (barnebarn af avler af Fürstenball OLD).Venskaber findes i alle aldre og størrelser. Lone og Paul Sieverding (barnebarn af avler af Fürstenball OLD).