HP Horses Avlshingste

Damon Gold - De Angelo - Fürsten-Look - Fürstenball - Monterey - Sansibar AK - Total Hope - Vitalis

Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Året 2018 bød på en lang række højdepunkter og vi står nu klar til bedækningssæsonen 2019 med vores hidtil bedste hingstekollektion. Hele 3 af vores hingste Fürstenball, Fürsten-Look og Vitalis er med i den bedste 1% af samtlige aktive hingste i det tyske indeks.

Året 2018 bød også på kåring og præmiering af vores hingst Monterey efter Morricone x Sir Donnerhall x Diamond Hit. Derudover blev vores hingst De Bruyne efter De Niro x San Amour x Donnerhall kåret.

Sansibar AK aflagde en flot 14 dages test i Dansk Varmblod og vandt henover sommeren flere af sine starter under tyske Heiko Klausing.

De Angelo aflagde ligeledes en 14 dages test i Dansk Varmblod med et flot resultat.

Den nu 8 årige Fürsten-Look, som igennem hele sin karriere har gået i sin fader Fürstenball`s fodspor vandt finalekvalifikationen til UVM i Ermelo med mere end 88% og fik bla. 10 for trav og fremtidigt perspektiv. Han sluttede af med en fornem bronzemedalje. Målet for 2019 er en kvalifikation til Nürnberger Burgpokal til december.

Øjestenen Fürstenball er taget ud af sporten og passer nu sit krævende job, som en af verdenens absolutte topproducenter af smukke, velgående og utroligt ridelige dressurheste. Han går ud af året med et tysk dressurindeks på 166 og en placering som nr. 2. Hans søn Fürsten-Look er med et indeks på 170 i den unge gruppe med helt i top. En helt enestående bedrift, der placerer Fürstenball som en af de mest betydende hingste i dette århundrede. Fürstenball er far til mere end 65 kårede sønner og 119 statspræmierede hopper.

Eventyret Vitalis er noget af det allermest utrolige og viser for alvor, hvilken klassehingst og sportshest Vitalis er. På avlssiden med et dressurindeks på 162. Hans føl er solgt til toppriser på eliteauktionerne i bl.a. Hannoveraner Verband og Oldenburg Verband. Hans afkom er meget efterspurgte af ryttere og avlere og er kendt for særdeles høj ridelighed og 3 fremragende gangarter. Han er far til mere end 21 kårede sønner og 30 statspræmierede hopper.

I stalden har vi en række lovende hingsteemner efter bl.a. Le Vivaldi, Quentensprung og Vitalis