Total Hope

OLDENBURGER, SORT, FØDT 2012, STANGMÅL 165 CM.

Klik på billedet for at se præsentationsvideoen af Total Hope.Klik på billedet for at se præsentationsvideoen af Total Hope.Den 6 årige hingst har ingen ringere end verdensranglistens nr. 1 Weihegold OLD og Totilas som forældre.Den 6 årige Total Hope var i 2016 fløjhingst i Svensk Varmblod, hvor han også var brugsprøvevinder. I 2017 vandt han suverænt det svenske dressurchampionat med en samlet score på 93,6% og karakteren 10 for fremtidigt perspektiv.Hans afstamning forpligtiger og det har han alle forudsætninger for at leve op til.Hans mor Weihegold OLD ligger som nr. 1 på verdensranglisten. Hun startede sin karriere som årets hoppe i det tyske Oldenburg Verband. Hun har været placeret i bundeschampionatet, til UVM, vinder af Nürnberger Burgpokal og Lousidor Price.

I 2017 har hun vundet OL guld for hold, sølv individuelt. Til EM i Gøteborg vandt hun guld både for hold og individuelt. Sæsonen blev sluttet af med en fornem World Cup sejr.

Her i 2018 fører hun World Cup.

Hun har sideløbende med sin sportskarriere leveret en række føl som embryotransfer. Deraf er der 2 kårede hingste, samt en række højt præmierede hopper.Faderen Totilas har et CV med en perlerække af præstationer på allerhøjeste niveau. Han er bl.a. 3 dobbelt verdensmester samt 3 dobbelt verdensrekordindehaver. Derudover er han vinder af Europamesterskabet samt World Cup vinder.

Totilas er far til mere end 20 kårede sønner, hvoraf flere udmærker sig i sporten på allerhøjeste niveau. Her kan nævnes Total US, Toto jr., Govenour samt Top Gear.Total Hope er i Sverige den mest benyttede hingst i 2015 og med helt i top i 2017.Føllene er højtstillede og særdeles velgående.Vi tror på sammenhængen imellem avl og sport og kan næsten ikke vente med at præsentere Total Hope for de danske avlere.Total Hope er kåret i Hannoveraner Verband, Oldenburg Verband, Rheinland, Sydtyske forbund, Westfalen, Svensk Varmblod og Dansk Varmblod.
Totilas Gribaldi Kostolany
Gondola II
Lominka Glendale
Elsa
Weihegold Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Weihevoll Sandro Hit
Felicita

Bedækningspris:
1. rate 3.000 DKK + moms
2. rate 4.500 DKK + moms

Frostsæd kan købes for 4.000 DKK + moms for en dose med 3 strå

I højsæsonen kan der alene påregnes fremsendelse af frisk transportsæd 2 gange pr. brunst. Alle de dyrlæger vi har samarbejde med har mulighed for at supplere med frostsæd, hvis de måtte skønne, at dette er nødvendigt. Hopper startet op i juli får overført 1. rate til 2019, såfremt hoppen mod forventning ikke bliver drægtig.

Vi anbefaler følgende dyrlæger, der også med succes kan betjene hopperne med frostsæd:

Margit Ørum, stutteri Klosterheden, Ringkøbing. Tlf. nr. 20233351
Nørhald dyrlægerne - Poul Bollerup. Tlf. nr. 40440542
Lena Kristensen, Vinderup, Holstebro. Tlf. nr. 23241277
Højgård Hestehospital, Fyn Tlf. nr. 21782003
Karenagården - Johnny Sørensen, Haslev. Tlf. nr. 21635199
Højelse Hesteklinik - Sten Bo Larsen, Ll. Skensved. Tlf. nr. 56168022
Dyrlæge Barbara Güngerich, Græsted. Tlf.nr. 40148283
Hillerød Hestedyrlæger - Kiwa Riis-Olesen, Baunevej 17, Bendstrup, 3400 Hillerød. Tlf. nr. 40316768.

Forretningsbetingelser:
  • Hingsten er opstaldet på EU-hingstestation Flyinge AB i Sverige hos medejer Paul Schockemöhle,
  • Sædbestilling til Danmark kan alene ske via HP Horses.
  • Aftale om skylning af embryo skal laves individuelt.