Kundeudtalelser

Vi hos HP Horses bestræber os altid efter at give den bedste kundeoplevelse. Uanset om vi møder kunder, der har købt en hest før, eller om det er første gang, så sørger vi for at hjælpe dig igennem købet på tryggeste og bedste vis.

Vi har allerede hjulpet mange kunder med at finde deres drømmehest, og vi elsker at følge med i det nye samarbejde mellem hest og ejer. Derfor har vi spurgt nogle af vores tidligere kunde om, hvordan de oplevede at handle hest hos HP Horses. Læs deres udtalelser nedenfor.

”...begyndelsen på en fantastisk rejse”

Grosse Freude e. Fürstenball x De Niro x Rubinstein ejes i dag af familien JuulGrosse Freude e. Fürstenball x De Niro x Rubinstein ejes i dag af familien Juul"Vi købte vores skønne hoppe Grosse Freude hos HP Horses i efteråret 2016 og det blev begyndelsen på en fantastisk rejse.

Freude har et helt fantastisk sind. Hun er i omgang og håndtering nærmest som et kæledyr. Altid rolig og kærlig. Men under rytter har hun mere gnist og er arbejdsom, opmærksom og lærenem.

Den kombination har gjort hende til en ideel junior- og youngriderhest for Maja, som siden 2018 har haft den store glæde og fornøjelse at være en del af bruttotruppen til dressurlandsholdet. Hun er en rigtig nem rejsehest og opfører sig ens om hun er ude eller hjemme.

Grosse Freude startede sit første internationale stævne i marts 2018 og siden da har hun haft 26 internationale starter herunder 2 nordiske mesterskaber i hhv. CDIJ og CDIY, som begge gange resulterede i hold guld- og individuel bronzemedalje.

Nu har det, p.g.a. corona-virusen, desværre været småt med stævneaktiviteten i 2020/2021, men det har givet mulighed for at træne mere målrettet mod at få Freude gjort klar til at starte U25, når Maja fra nytår falder for aldersgrænsen som youngrider.

Hun kan nu alle øvelser. Der skal selvfølgelig arbejdes på en mere stabil udførsel, men vi har store håb om at hun og Maja kan nå hele vejen sammen. Da Freude kun er 10 år glæder vi os til endnu mange gode år og oplevelser med hende."

__________________________________________________

Den “fuldendte” handel

HP Mi Amor e. Vitalis x Bretton Woods x Sir Donnerhall ejes i dag af Camilla NielsenHP Mi Amor e. Vitalis x Bretton Woods x Sir Donnerhall ejes i dag af Camilla Nielsen"I foråret 2018 så jeg det smukkeste lille nyfødte føl på HP Horse’s Instagram. Et lille hoppeføl, som jeg straks vidste, at jeg måtte besøge.

2 dage senere tog Lone og Team HP Horses imod os på Tvedegaard. Vi var solgt med det samme i det dejlige lille føl. Lone gav os ro og tryghed omkring handlen og vi følte os med det samme, som en del af “familien”. Dagen derpå købte vi føllet med kaldenavnet; Søhesten.

I perioden frem til føllets afvænning, kom vi jævnligt i staldene på Tvedegaard, for at besøge vores føl. Vi var altid hjertelig velkommen. Det blev til mange hyggelige timer - både med det lille føl - men især også med Lone, Oluf, Maria, Rose Marie, Lukas og alle de andre i teamet.

Vi er blevet vejledt af deres store professionalisme, uagtet hvad spørgsmålene har lydt på og fortsat måtte lyde på. Alle har været utrolig hjælpsomme og imødekommende i hele forløbet.

Interessen har været stor fra alle og både Lone, Oluf og Rose har vi haft fornøjelsen af hjemme hos os selv, efter føllet er flyttet hjem til os.

Vi oplever fortsat en hjertelig varm interesse for vores liv med det lille føl, som nu er 3 år og skal igang med sin ridekarriere.

Jeg vil til hver en tid anbefale at købe hest ved HP Horses "

__________________________________________________

Fürstenball-hoppen

HP Ti Amo e. Fürstenball x Florencio x Rubinstein ejes af Anita OrfeltHP Ti Amo e. Fürstenball x Florencio x Rubinstein ejes af Anita Orfelt"Min mand og jeg var til åbenthus arrangement hos HP Horses. Da vi kørte hjem efter en fantastisk dag med mange dejlige heste, sagde jeg højt ”jeg vil have en hoppe efter Fürstenball”. Min mand gloede på mig, men 14 dage efter havde han arrangeret et møde hos HP Horses.

Herefter købte vi det smukkeste og mest tillidsfulde lille hoppeføl, som jo selvfølgelig var efter Fürstenball.
Lone, hele familien og alle i teamet på HP Horses var meget hjælpsomme og imødekommende i forbindelse med købet. Da hoppen skulle stilles til kåring og rides til, ringede jeg til Lone for at få et godt råd. Lone fik straks sat hele teamet i sving, og inden længe var hoppen kørt til Lones stald, hvor hun blev stillet til kåring og blev redet til af de dygtige medarbejdere.
Hele vejen har jeg haft mulighed for at søge råd og vejledning hos Lone eller Maria, som altid har været meget behjælpelige.

Jeg er HP Horses dybt taknemmelig, både over at jeg fik mulighed for at købe hoppen, men samtidig over deres gæstfrihed og hjælpsomhed."

__________________________________________________

HP Horses anbefales på det varmeste

MSJ Cashmere e. Charmeur x Totilas x Dacaprio ejes af Anne SørebøMSJ Cashmere e. Charmeur x Totilas x Dacaprio ejes af Anne Sørebø"Høsten 2020 tok jeg turen til fantastiske Tvedegaard. Der prøvered jeg to hester, en fem års hoppe og en seks års vallak. Begge hestene var tillitsfulle og meget ridbare. Stemningen var i tillegg deilig avslappet og behagelig for en litt nervøs hobbyrytter. Jeg valgte å kjøpe seks års MSJ Cashmere, en fantastisk vakker drømmehest. Hele kjøpsopplevelsen var super hyggelig, fra prøveridning til avlevering av hest hjemme i Norge.

Det var en fornøyelse å se hvor harmoniske alle hestene hos HP Horses er. At tilridning og skolering av hestene gjøres på en hestevennlig og profesjonell måte er det ingen tvil om. Lohne og Maria kjenner hestene godt og er genuint interessert i at all informasjon om hesten tilfaller kjøper. I tillegg er alle hos HP Horses opptatt av hestens ve og vel, også etter salg. Jeg har satt stor pris på forespørsler på mail og SMS om hvordan det går med hesten og meg, både fra Lone og Maria.

MSJ Cashmere lever opp til alle forventninger, og jeg kan virkelig anbefale HP Horses til alle som er på jakt etter en kvalitetshest. "

__________________________________________________

"Han var præcis som Maria havde beskrevet"

HP Finest Hour e. Fürstenball x Sandro Hit x Akzent II ejes af familien Stengelshøj MadsenHP Finest Hour e. Fürstenball x Sandro Hit x Akzent II ejes af familien Stengelshøj Madsen”Da vi skulle finde en ny hest til mig valgte vi at forsøge med en Facebook søgning, hvor vi skrev specifikke krav til en ny hest op. En af de første der kontaktede mig var Maria Falkner fra HP Horses, som mente at de havde den helt rigtige hest stående.

Få dage senere blev vi budt varmt velkommen i Hillerød af Lone og resten teamet og jeg fik prøvet den meget velredne og gudesmukke Fürstenball søn HP Finest Hour. Han var præcis som Maria havde beskrevet og passede perfekt på det vi søgte.

Han gik igennem handelsundersøgelse og d. 5/3 kunne vi hente ham hjem til Horsens. Vi har nu haft ham en måned og han har indtil videre levet fuldt op til vores forventninger. Hans temperament er helt enestående og man glemmer helt at han kun er knap 4 år.

Vi glæder os meget til at se hvad fremtiden med ham bringer. ”