HP Exclusive
Fürstenball x Don Romantic x Feiner Stern

Hoppe. mørk brun. Født 2018. Forventet stangmål 170 cm.

Den 2 årige HP Exclusive (Furstenball x Don Romantic x Feiner Stern) bærer fornemt dressurblod og er trukket på den stærke tyske stamme Egale.
Klik på billedet for video.Den 2 årige HP Exclusive (Furstenball x Don Romantic x Feiner Stern) bærer fornemt dressurblod og er trukket på den stærke tyske stamme Egale.
Klik på billedet for video.
Fürstenball Fürst Heinrich Florestan
Dawina
Maradonna Donnerhall
Marella
el.st.pr.
Esperanta
Don Romantic Don Schufro
Rosita
el.st.pr.
Esperanza
Feiner Stern
el.vpr,
Eliza
HP Esclusive er trukket på en af Tysklands bedste hoppestammer Egale, hvor bl.a. fløjhingsten Don Deluxe kommer fra. Hoppestammen repræsenterer en perlerække af succesfulde sportsheste på højeste niveau. Hans mor Esperanta er statspræmieret og oprangeret i den prestigefyldte brilliantring i det tyske Oldenburg Verband. Hendes søster Emperadora er uddannet til PSG niveau og indgår ligeledes i vores kollektion af top dressurhopper. Alle hopper bagud i stammen er præmierede elitehopper.

HP Esclusive er en top elegant langbenet og særdeles velgående unghoppe. Hun rejser store forventinger til fremtidens oplevelser på dressurbanerne.

Faderen Fürstenball er iblandt de allerbedste dressurhingste i verden og stempler sine afkom med ridelighed, godt temperament og meget smukke ædle typer. Han er far til en lang række heste, der konkurrerer på højeste niveau i deres aldersklasser.

En hest til den ambitiøse dressurrytter, der ønsker en absolut tophest til fremtiden.


Pris kr. 200.000 + moms