HP Frescobaldi født maj 2018. For Romance II x Florencio x Rubinstein.

Sort med stjerne, snip og 2 sokker. Forventet stangmål 168 cm.

Klasseføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio x Rubinstein) Fotograferet 3 uger gammel. Klik på billedet for at se video.Klasseføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio x Rubinstein) Fotograferet 3 uger gammel. Klik på billedet for at se video.Her er der mulighed for at erhverve en unghest, som på alle måder lever op til fremtidens krav til en tophest. Typen er fuldstændig ekstravagant. Ædel, højtstillet, smukt og ultra udtryksfuldt hoved, nysgerrig og kontaktsøgende og frem for alt med et suverænt bevægelsesmønster.

HP Frescobaldi er bedømt af det tyske Oldenburg Verband, hvor han opnåede eliteærespræmiering.

Faderen For Romance II er helbror til bl.a. For Romance, Fasine, samt har samme mor som bl.a. tophestene Feinrich, Fürstin Gesine, Best of All. En af de mest betydningsfulde hoppefamilier i Tyskland.

Føllets mor brilliantringshoppen Tiara har aflagt en meget flot rideprøve og blev oprangeret som årgangens 4. bedste hoppe i det tyske Oldenburg Verband. Vi har redet hende i M dressur og hun har status som B hest i dressur.

Flere af hendes føl er tildelt eliteærespræmie og hopperne HP Tiffanys og HP Tiramisu er begge sttaspræmierede hopper, ligesom at hoppen HP Ti Amo er tildelt Verbandspræmie.

Vi har tidligere solgt en unghoppe efter Tiara x Fürstenball til amerikanske Richard Freemann, som er årets avler i USA igennem flere år.

Morfaderen Florencio har bl.a. vundet UVM som 5 og 6 års og står som far til en lang række fremragende topdressurheste.

Rubinstein er liniegrundligger i den europæiske avl og konkurrerede selv internationalt på Grand Prix niveau.

Pris kr. 200.000 + moms.
For Romance II Fürst Romancier Fürst Heinrich
-
- Sir Donnerhall
-
Tiara Florencio Florestan
Walessa
Tiamo Rubinstein
Tiffany