Salgsheste

Her er et udsnit af de heste vi p.t. har til salg. Udover de viste heste, råder vi over en række særligt eksklusive heste, hvoraf flere går i sport på højere niveau. Vi er altid behjælpelige med at finde den hest, du drømmer om. Har vi den ikke selv – ved vi måske hvor den findes.

De ældste står øverst og de bliver yngre ned af listen.

Lone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkLone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dk
HP Viva Gold - 4 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.HP Viva Gold - 4 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.
Den 3 årige HP Exclusive (Fürstenball x Don Romantic x Feiner Stern) bærer fornemt dressurblod og er trukket på den stærke tyske Egale stamme.Den 3 årige HP Exclusive (Fürstenball x Don Romantic x Feiner Stern) bærer fornemt dressurblod og er trukket på den stærke tyske Egale stamme.
HP Vegas Gold har en guldrandet afstamning med Vitalis, Damon Hill og Weihegold OLD i sin stamtavle.HP Vegas Gold har en guldrandet afstamning med Vitalis, Damon Hill og Weihegold OLD i sin stamtavle.
HP Valiant (Vitalis x Furstenball x Friedensfurst) 2018.HP Valiant (Vitalis x Furstenball x Friedensfurst) 2018.
Oldenburger Mainpremium HP Marion (Vitalis x Sir Donnerhall x Donnerhall)Oldenburger Mainpremium HP Marion (Vitalis x Sir Donnerhall x Donnerhall)
HP Emperia født 2019 har guldrandede gener fra sin mor elite-statspræmie og brilliantringshoppen Emperadora og sin far Vitalis.HP Emperia født 2019 har guldrandede gener fra sin mor elite-statspræmie og brilliantringshoppen Emperadora og sin far Vitalis.
HP Victorious (Vitalis x Florencio x Rubinstein) 2019.HP Victorious (Vitalis x Florencio x Rubinstein) 2019.
HP Vincent - et af 2021`s topføl, som kan købes. 
Vitalis x Florencio x Rubinstein.HP Vincent - et af 2021`s topføl, som kan købes.
Vitalis x Florencio x Rubinstein.
HP Toffee (Total Hope x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) forener 2 af Europas bedste hoppefamilier nemlig Weihegold OLD og Fürstenball OLDHP Toffee (Total Hope x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) forener 2 af Europas bedste hoppefamilier nemlig Weihegold OLD og Fürstenball OLD
HP Valeo (Vitalis x Fürst Romancier x Bordeaux) er trukket på Gesine hoppestammen, som af mange betegnes som Tysklands bedste hoppefamilie, med topheste som bl.a. For Romance.HP Valeo (Vitalis x Fürst Romancier x Bordeaux) er trukket på Gesine hoppestammen, som af mange betegnes som Tysklands bedste hoppefamilie, med topheste som bl.a. For Romance.