Salgsheste

Her er et udsnit af de heste vi p.t. har til salg. Udover de viste heste, råder vi over en række særligt eksklusive heste, hvoraf flere går i sport på højere niveau. Vi er altid behjælpelige med at finde den hest, du drømmer om. Har vi den ikke selv – ved vi måske hvor den findes.

De ældste står øverst og de bliver yngre ned af listen.

Lone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkLone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dk
Den 5 årige HP Versaille (Vivaldi x Sandro Hit x Akcent II) er trukket på Love Story stammen og et seriøst bud på en absolut tophest.Han er startklar på LA niveau.Den 5 årige HP Versaille (Vivaldi x Sandro Hit x Akcent II) er trukket på Love Story stammen og et seriøst bud på en absolut tophest.Han er startklar på LA niveau.
HP Viva Gold - 4 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.HP Viva Gold - 4 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.
Den 3 årige HP Le Soliel (Le Vivaldi x Sir Donnerhall x Argentinus) er fuldt tilredet og er en prægtig kommende sportshest.Den 3 årige HP Le Soliel (Le Vivaldi x Sir Donnerhall x Argentinus) er fuldt tilredet og er en prægtig kommende sportshest.
Den 3 årige HP Exclusive (Fürstenball x Don Romantic x Feiner Stern) bærer fornemt dressurblod og er trukket på den stærke tyske Egale stamme.Den 3 årige HP Exclusive (Fürstenball x Don Romantic x Feiner Stern) bærer fornemt dressurblod og er trukket på den stærke tyske Egale stamme.
HP Vancouver - et af 2020`s topføl, som kan købes. 
Vitalis x Apache x Fürst Romancier. 
Gesine stammen.HP Vancouver - et af 2020`s topføl, som kan købes.
Vitalis x Apache x Fürst Romancier.
Gesine stammen.