HP Tulip.
Dragon Hill x Florencio x Rubinstein

Hoppe. sort. Født 2017. måler 165 cm.

Dragon Hill Damon Hill Donnerhall
Ninette
Sallyzia II Sandro Hit
Patricia
el.st.pr.
Tiara
Florencio Florestan I
Walessa
Tiamo Rubinstein I
Tiffany
HP Tulip er en super charmerende og fantastisk velgående unghoppe. Hun arbejder op af jorden og går med fantastisk bagbensaktion.

Som føl blev hun tildelt elitefølpræmie.

Hendes mor var selv succesrig i sporten og oprangeret i den prestigefyldte brilliantring i Oldenburg Verband som årgangens 4. bedste hoppe.

Hoppestammen har præsteret bl.a. en række højt kårede hopper og hingste, heraf en fløjhingst. Tiara har hos os fået en række top afkom, som alle er blevet bedømt med Oldenburger Mainpremium eller Verbandspræmie. Vi har selv hendes Fürstenball datter HP Tiramisu i stalden og hun er meget succesfuld med vores datter Rose Marie Bang Henriksen.

Helsøsteren til Tulip, HP Trifli aflagde i 2019 en flot rideprøve og blev solgt til den finske landsholdsrytter Mikaela Fabricius-Bjerre.


Hun har et fantastisk dejligt temperament - nem og tillidsfuld. Vi har påbegyndt longearbejde og forventer at tilride hende over vinteren.

Hendes far Dragon Hill var præmiehingst i Westfalerforbundet og uddannet til PSG. Han er trukket på en meget stærk tysk hoppestamme.

HP Tulip er en yderst elegant og ædel hest med bevægelser til overflod.

Hun er ren i røntgen.

Pris kr. 100.000 + moms