HP Valeo (Vitalis x Fürst Romancier x Bordeaux)
hingsteføl


Mørk rød. Født 2021. Vil måle ca. 167 cm. som udvokset.

HP Valeo 2 år gammel.  

Klik på billedet for at se video af HP Valeo.HP Valeo 2 år gammel.

Klik på billedet for at se video af HP Valeo.
Hans mor Best of Mount st. John OLD er elitehoppe, brilliantringshoppe, samt placeret ved Bundeschampionatet og Vicelandeschampion til Oldenburger Landeschampionat.Hans mor Best of Mount st. John OLD er elitehoppe, brilliantringshoppe, samt placeret ved Bundeschampionatet og Vicelandeschampion til Oldenburger Landeschampionat.
Vitalis Vivaldi Krack C
Lominka
Tolivia DDay
Nalivia
el. st.pr.
Best of Mount st. John OLD
Brilliantringshoppe
Fürst Romancier Fürst Heinrich
Ronja
el. verb.pr.st.
Best of All
Bordeaux
el.st.pr.
Gesina
HP Valeo er en særdeles velgående unghest med tonsvis af udstråling og gangartsformåen. Hansfar Vitalis tilhører den bedste 1% af samtlige kårede tyske dressurhingste. Hans afkom udviser særdeles stort talent for dressurens højeste klasser og betegnes af mange som piaf/passage maskiner.

Hans mor elite-og statspræmiehoppen Best of Mount St. John OLD tilhører vel nok Tysklands bedste hoppefamilie. Hendes mor er søster til bl.a. For Romance I og II, Fasine, Feinrich, Fürstin Gesine og en række af absolutte top- og sportsheste.

Hun er tildelt Oldenburger Mainpremium, er oprangeret i den prestigefyldte brilliantring, er placeret som nr. 2 i Oldenburger Landeschampionat, placeret som nr. 5 i det tyske Bundeschampionat. I Danmark har hun gået finale i 4, 5, 6 og 7 års års dressurchampionatet. Hun har gået 4 og 5 års klasser op til 86%.

Hendes mor Best of All konkurrede 7 år gammel på Intermedierre I niveau og har været topplaceret i det engelske dressurchampionat under Charlotte Dujardin.

Der er således tale om en kommende top sportshest med fornemme blodlinjer.

Pris kr. 175.000 + moms