HP Victorious
Vitalis x Florencio x Rubinstein

Hingst, rød. Født 2019. Forventet stg.mål 165 cm.

Klik på billedet for video.Klik på billedet for video.
Vitalis Vivaldi Krack C
Renate Utopia
Tolivia DDay
Nalivia
el.st.pr.
Tiara
Florencio Florestan I
Walessa
Tiamo Rubinstein I
Tiffany
HP Victorious er en super smuk, korrekt og fantastisk velgående unghingst. Han arbejder op af jorden og går med fantastisk bagbensaktion i alle 3 gangarter.

Som føl blev han tildelt eliteærespræmie.

Hans mor var selv succesrig i sporten og oprangeret i den prestigefyldte brilliantring i Oldenburg Verband som årgangens 4. bedste hoppe. Hun har nu elitestatus.

Hoppestammen har præsteret bl.a. en række højt kårede hopper og hingste, heraf en fløjhingst. Tiara har hos os fået en række top afkom, som alle er blevet bedømt med Oldenburger Mainpremium eller Verbandspræmie. Vi har selv hendes Fürstenball datter HP Tiramisu i stalden og hun er meget succesfuld med vores datter Rose Marie Bang Henriksen.

Hans helsøster HP Topas blev i 2020 solgt til Tyskland via Helgstrand/Schockemöhles elitefølauktion. Hans søster HP Trifli aflagde i 2019 en flot rideprøve og blev solgt til den finske landsholdsrytter Mikaela Fabricius-Bjerre.

Han har et fantastisk dejligt temperament - nem og tillidsfuld og kan let håndteres.

Hans far Vitalis er en af Europas mest attraktive avlshingste med et indeks iblandt de bedste 10 avlshingste i verden.

HP Victotious er en yderst elegant og ædel hest med bevægelser til overflod og vil have en fornem dressurkarriere foran sig.

Han er ren i røntgen, har aldrig haft en sygedag.

Pris kr. 200.000 + moms