HP Vincello (Vitalis x Apache x Fürst Romancier)Brun. Født 2019. Vil måle ca. 172 som udvokset.

HP Vincello 2 måneder gammel.  

Klik på billedet for at se video af HP Vincello som 2 års.HP Vincello 2 måneder gammel.

Klik på billedet for at se video af HP Vincello som 2 års.
A la Fasine, som er mor til HP Vincello. Klik på billedet for video af hans mor A la Fasine..A la Fasine, som er mor til HP Vincello. Klik på billedet for video af hans mor A la Fasine..
Vitalis Vivaldi Krack C
Lominka
Tolivia DDay
Nalivia
el. st.pr.
A la Fasine
Apache Sandro Hit
Contenance D
el. brilliantring st.pr.st.
Fasine
Furst Romancier
el.st.pr.
Gesine
HP Vincello er en hingst trukket på Tysklands absolut bedste hoppefamilie Gesine. Med sin umådelige skønhed, ædelhed og 3 fantastiskegangarter, så er det ikke uden grund, at forventningerne til denne unge hingst er høje.

Hingstens far, Vitalis, vandt i 2016 Nürenberger Burg Pokal finalen samt titlen som ”stallion of the year” ved UVM i 2016. Derudover er Vitalis i Tyskland far til 43 kårede sønner, 35 statspræmierede samt 36 afkom med placeringer i S-dressur.


Hingstens mormor Fasine var i 2012 årets hoppe i Oldenburger Pferdezücht Verband. Hun er bl.a. helsøster til hingstene For Romance I og II, samt halvsøster til Feinrich, Don Romance, samt årets hoppe Fürstin Gesine. Denne hoppe er mor til de kårede hingste Visino PS og Montrachet PS.

Fasine aflagde i 2012 en fremragende rideprøve og beviste i 2015, at dette absolut ikke var et tilfælde. Hun blev overbevisende Bundeschampionesse i Warendorf. Fasine var en del af kollektionen til P.S.I. auktionen i November 2015 og blev her solgt for euro 1.3 mill til gestüt Ammerland. Hun konkurrerer p.t. på Intermedierre II.

Hans mor A la Fasine aflagde en flot rideprøve og opnåede Oldenburger mainpremium, samt udtagelse til eliteskuet i Rastede. Hun har på baggrund af sin egen rideprøve, kåring samt hendes afkoms kvalitet opnået status af elitehoppe.

Hingsten er helbror til HP Valentino, som er solgt til Søren Grønborg og Helgstrand Dressage i 2017. Denne hingst er nu både kåret i Oldenburg Verband og i Dansk Varmblod.


Pris kr. 200.000 + moms.