Lady Hit AK
Sandro Hit x Fürst Heinrich x De Niro

Hoppe, sort. Født 2019. 172 cm.

Lady Hit AK er tildelt Oldenburger Mainpremium og fik bl.a. 9.5 i ridelighed til sin rideprøve. Hun er trukket på den succesfulde Love Story hoppelinje.  
Klik på billedet for aktuel video.Lady Hit AK er tildelt Oldenburger Mainpremium og fik bl.a. 9.5 i ridelighed til sin rideprøve. Hun er trukket på den succesfulde Love Story hoppelinje.
Klik på billedet for aktuel video.
Sandro Hit Sandro Song Sandro
Antenne II
Loretta Ramino
Lassie
Ladys Flavia
eliteelite- statspræmie
Fürst Heinrich Florestan
Dawina
Lady Devinja
Elite-
De Niro
Ladys Rubin
Elite-, statspræmie
Lady Hit AK er helsøster til den kårede præmiehingst 1C Sansibar AK.

Hun har aflagt en meget flot rideprøve i det tyske Olenburg Verband, hvor hun bl.a. fik 9.5 i ridelighed. Hun er tildelt Oldenburger Mainpremium.

Hun er utroligt ridelig og giver den skønneste ridetur hver dag. Utroligt tillidsfuld og let at håndtere i alle sammenhænge.

En utroligt smuk og præsentabel sportshest.

Hendes mor Lady`s Flavia er en statspræmieret elitehoppe, der bl.a. er helsøster til den kårede hingst Froschkönig. Mormoderen elitehoppen Lady Devinja er mor til den kårede hingst Jazzmate. Derudover er hun søster til Dream Catcher. Hoppestammen er en perlerække af højtpræmierede hopper bl.a. Årets hopper i Rastede Love Story II og Love Story V. Stammen har produceret en lang række kårede hingste og heste på højeste niveau i sporten, som bl.a.

Sir Diamond
Decamerone
Froschkönig
Jazzmate
Hot Story
First Love
Rubin Extra
Special Agent

Der foreligger standard røntgen fra 2020 uden anmærkninger.

Hun måler 172 cm. og er en absolut tophest for fremtiden.


Pris kr. 350.000 + moms